Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bedriftsguiden slår under beltestedet

21.02.07

Du har kanskje fått med deg mine poster om hvordan Nettkatalogen og Bedriftsguiden bruker advokater til å true kritiske bloggere til taushet. Bloggere som forteller om de mer suspekte metodene disse katalogtjenestene bruker i sin forretningsvirksomhet.

Så langt har Jarle fått bred støtte i sine poster, og senest fikk han positiv omtale i Dagbladet. Man skulle tro at slaget var vunnet. Jarle har sitt på det tørre og alle er enige om at Jarles påstander er god fisk. Bortsett fra Bedriftsguiden.

Bedriftsguiden har satt opp sin egen “weblogg“, hvor de sprer direkte feilaktige påstander om Jarle. Når jeg skriver weblogg i anførselstegn, er det fordi de ikke tillater verken kommentarer eller tilbaketråkk. Snakk om feighet. Heldigvis er Jarle en oppegående og slagkraftig mann, så han tilbakeviser påstandene i sin egen weblogg.

Dette er direkte patetisk av Bedriftsguiden. I stedet for å lytte til kritikken, og handle deretter, tar de på seg boksehanskene og starter å slå under beltestedet. Det eneste Bedriftsguiden oppnår er å ødelegge noe som kunne blitt en merkevare. All oppmerksomheten rundt deres virksomhet, har imidlertid bidratt til å ødelegge sitt eget navn og rykte for godt.

Jeg følger saken videre, og ønsker Jarle lykke til! Hjelp og støtte finner han alltid her!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler