Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bill Gates om sikkerhet og sånn

12.03.07

Manipulert bilde av Bill Gates' uttalelser

I et intervju med Newsweek kan man lese følgende uttalelse fra Bill Gates:

Nowadays, security guys break the Mac every single day. Every single day, they come out with a total exploit, your machine can be taken over totally. I dare anybody to do that once a month on the Windows machine.

Dette er jo så hinsides virkeligheten at jeg faktisk tviler på om han faktisk tror det selv. Jeg mistenker Bill for å lide av projisering, noe jeg for så vidt godt kan forstå med så mye sikkerhetsproblemer Microsoft har hatt de siste årene.

Bill tenker nok heller på den månedlige Apple-buggen som publiseres hver måned, men det er eviglangt fra daglige sikkerhetshull, slik han her hevder. Eksempelvis finnes det fortsatt ikke et fungerende virus for Mac, kun eksperimentelle svenskevirus.

Hva tror du er sikreste operativsystemet? Windows? Mac? Linux? Hva er i så fall bakgrunnen?

Apple & Mac

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler