Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sniktitt på Søkemotoroptimalisering

15.03.07

Søkemotoroptimalisering

I forrige uke ba jeg om innspill til nettstedet sokemotoroptimalisering.no. Innspillene har ikke akkurat haglet inn, men jeg har fått noen tilbakemeldinger og e-post.

Jeg har en plan om å kategorisere emnene i forskjellige grupper. På overordnet nivå ser jeg for meg følgende kategorier:

  • Teknisk
  • Kode
  • Innhold
  • Søkemotorer
  • Annet

Dette er i grove trekk hvordan jeg ser for meg kategoriene. I hver kategori plasserer jeg de forskjellige temaene jeg ramset opp i forrige post. Plassert inn i det eksisterende designet, kan det hele komme til å se slik ut.

Gi meg tilbakemelding på hvordan det ser ut, om kategoriene er intuitive, emnene relevante og nogenlunde brukervennlig. Det er heller aldri for sent å komme med innspill. Legg igjen en kommentar!

WWW

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler