Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sniktitt på Søkemotoroptimalisering

15.03.07

Søkemotoroptimalisering

I forrige uke ba jeg om innspill til nettstedet sokemotoroptimalisering.no. Innspillene har ikke akkurat haglet inn, men jeg har fått noen tilbakemeldinger og e-post.

Jeg har en plan om å kategorisere emnene i forskjellige grupper. På overordnet nivå ser jeg for meg følgende kategorier:

  • Teknisk
  • Kode
  • Innhold
  • Søkemotorer
  • Annet

Dette er i grove trekk hvordan jeg ser for meg kategoriene. I hver kategori plasserer jeg de forskjellige temaene jeg ramset opp i forrige post. Plassert inn i det eksisterende designet, kan det hele komme til å se slik ut.

Gi meg tilbakemelding på hvordan det ser ut, om kategoriene er intuitive, emnene relevante og nogenlunde brukervennlig. Det er heller aldri for sent å komme med innspill. Legg igjen en kommentar!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler