Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bush skal redde verden, men hvem skal redde verden fra Bush?

16.04.07

Tredje verdenskrig er i gang, og mens de to foregående verdenskrigene var relativt enkle og oversiktlige, er den tredje verre å forholde seg til. Ingen vet riktig helt hvem som startet den, og ingen vet riktig helt hvor den startet, annet enn at Bush skylder på mørke menn med snål dialekt og fremmed religion, og omvendt.

Jeg skal selvfølgelig ikke være bedre enn å synse, jeg også. USAs selvproklamerte rolle som verdenspoliti, bestebarn og besservisser er langt på vei årsaken til den uro verden nå opplever. Det vi i vesten opplever som terror, er for ubemidlede konstellasjoner forsøk på å slå tilbake mot den urettferdighet ekstremkapitalisten USA medbringer, uten at det rettferdiggjør noe som helst.

Kan noen fortelle meg hvordan elendigheten kan ta slutt?

Frustrasjoner Politikk

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler