Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

NordkappNett oppgraderer

24.04.07

NordkappNett

Jeg har lenge vært trofast kunde hos min norske ISP, NordkappNett. Tidligere har jeg påpekt at de ikke har hatt de spenstigste spesifikasjonene på sine tjenester, men nå har de endelig oppgradert spesifikasjonene. Til min store glede registrerer jeg følgende endringer:

  • Diskplass: 2 GB (tidligere 150 MB)
  • Trafikk: 20 GB (tidligere 5 GB)
  • Databaser: Ubegrenset (tidligere 5)
  • Subdomener: Ubegrenset (tidligere 20)

Med unntak av trafikk, var jeg aldri i nærheten av å fylle opp de gamle spesifikasjonene, men det er definitivt positivt å kunne ha større frihet hva gjelder subdomener, databaser og diskplass.

Hvorvidt endringene har vært påvirket av meg skal jeg ikke spekulere i, men jeg har i hvert fall ytret ønske om større overføringsmengde per måned, noe de var svært positive til. Det er for meg viktig å ha et kundeforhold hvor jeg føler at jeg blir hørt.

All honnør til NordkappNett for oppgraderingene! :-)

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler