Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hva forventer du av en nettbutikk?

30.04.07

Nettet er fullt av mer eller mindre gode nettbutikker, og sannsynligheten for at du har handlet i en av disse er svært stor. I denne posten inviterer jeg deg derimot til å lufte dine tanker om hvordan din perfekte nettbutikk ser ut.

Løsriv tankene fra eksisterende butikker og løsninger, og se for deg hvordan nettbutikken tar deg gjennom hele handleprosessen. Hvilken funksjonalitet har den, hva er en perfekt kjøpsprosess, hvilken type design passer deg best, eller hva det måtte være som utgjør din ultimate handleopplevelse på nett.

Her står du fritt til å lufte tankene dine, uavhengig av hvem du er, hva du studerer eller jobber med, eller hvor gammel du er. Jeg vil høre din mening! :-)

WWW

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler