Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Den ultimate gruppevareløsningen

21.05.07

Zimbra

I løpet av de siste par månedene har jeg vært på utkikk etter en gruppevareløsning til jobben. Med brukere på både Windows, Mac og Linux er det en forutsetning med en løsning som støtter alle plattformene. I en kommentar til valg av mobiltelefon, fikk jeg tips om Telsys AS, et selskap som leverer gruppevareløsningen Zimbra som SaaS.

Med Zimbra får vi en gruppevareløsning som støtter alle våre plattformer, samt forskjellige klienter vi måtte ønske å bruke på disse plattformene. Personlig holder jeg meg til webklienten, da den er noe av det beste jeg har sett av webbaserte løsninger. Noen vil sikkert like å kalle det en state-of-the-art Web 2.0 AJAX-løsning. I tillegg er det støtte for automagisk synkronisering mot diverse mobiltelefoner.

Zimbra er basert på åpen kildekode. Det gir deg tilgang til å laste ned programvaren og drifte den selv, eller du kan gjøre som oss, å få noen til å drifte den som en tjeneste.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Apple & Mac Linux Programvare

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler