Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

eZ Conference 2007

30.05.07

eZ Conference 2007

For tredje år på rad skal jeg i neste uke delta på den årlige eZ Conference. I skrivende stund er det påmeldt 550 deltakere fra 32 nasjoner over hele verden. Årets konferanse fokuserer på content management, forretningsprosesser og teknologi.

Programmet inneholder mange interessante sesjoner, som spesielt interesserte bør studere nøye.

I tillegg til sesjonene arrangeres også eZ Awards, en fest på Klosterøya hvor eZ-nettverket hyller spesielle partnere, kunder eller enkeltpersoner som har utmerket seg spesielt i året som har gått. Til eZ Awards kommer blant annet fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys sammen med flere (eks-kollegaer og) representanter fra FAD, flere stortingspolitikere og noen TV-kjendiser, i tillegg til en lang rekke representanter for diverse interesseorganisasjoner for fri programvare.

Her er listen over sesjoner jeg planlegger å få med meg:

Ser det spennende ut er det fortsatt ikke for sent å melde seg på. Hvem vet, kanskje du ser meg der også?

WWW

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler