Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Mitt personlige helvete

28.06.07

Hvis jeg mot all formodning skulle ende opp… du vet… der nede i kjelleren, har jeg gjort meg opp noen ganske klare tanker om hvordan det vil fortone seg.

For ikke lenge siden tilbrakte jeg hele fire timer på IKEA, og jeg innbiller meg at “den evige pinsel”, eller hva de nå kaller det, ikke er veldig ulikt. Hovedforskjellen vil sannsynligvis være at kassene og vannautomatene er fjernet, stikkflammer slikker opp langs veggene og lav barnegråt høres overalt. Vel, barnegråt hører man vel uansett.

Dette får meg til å tenke på de heldige sjeler som bor i områder uten IKEA. Men tror du de vet å verdsette fraværet til denne møbel- og interiørgiganten? Neida, underskriftskampanjer skal de ha, og folk kappes om å få en IKEA-butikk til sitt nærområde.

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler