Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hva nå, Prioritet?

25.07.07

I posten “Juksing med SEO: Hvorfor skadefryd?” har Martin Gjesdal noen fine og gode betraktninger på utestengelsen av Prioritet fra Google. Som tittelen avslører, lurer han på hvorfor resten av bransjen ser på utestengelsen med skadefryd. Her er mine betraktninger om saken.

Personlig er jeg ikke skadefro over utestengelsen. Det er trist at det fortsatt finnes aktører i markedet som ikke overholder de retningslinjer vi leverandører må forholde oss til, og som således bidrar til å skape et negativt inntrykk av bransjen. Det er de siste dagers skriverier i Dagens Næringsliv og Nettavisen gode eksempler på. Videre er det trist at det går ut over mange mennesker og bedrifter som er involvert i denne saken. Prioritet ligger etter all sannsynlighet an til å tape alle sine kunder, med potensielle søksmål og erstatningskrav i kjølvannet, i tillegg til påfølgende nedbemanning. Ikke minst er det trist for kundene, som har brukt tid og penger på et produkt som ikke samsvarer med verken forventninger, etiske retningslinjer for bransjen eller beløpet de har betalt for tjenesten.

Det er trist at dette skjer, men det er nødvendig. Det er nødvendig for å skape tillit til bransjen, både i form av riktige resultater i søkemotorene, i tillegg til at kundene skal kunne stole på at de får en tjeneste som er verdt pengene de bruker.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler