Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Seriøs søkemotoroptimalisering

16.08.07

Klokken 12 i dag samlet 15-20 aktører fra webbransjen seg hos Tarantell i Oslo. Representantene kom fra de største søkemotoroptimaliseringsselskapene, leverandører av publiseringsløsninger og webredaktører. Hensikten var å initiere det første møtet for å sammen kunne utarbeide en felles plattform for hvordan vi mener søkemotoroptimalisering skal utføres. Ved å kunne utarbeide en slik plattform ønsker vi å oppnå følgende:

  • Røyke ut useriøse aktører fra bransjen.
  • Skape tillit og troverdighet til bransjen blant våre kunder.
  • Utarbeide en kvalitetsstandard for hva vi anser som aksepterte og ikke-aksepterte teknikker, både i form av sjekklister, argumenter og kontraktsmaler.
  • Informere kunder om hva søkemotoroptimalisering er og hva de betaler for.

Dette gjør vi selvfølgelig ikke for å tjene på det selv, men fordi vi også er en del av bransjen, og ønsker således ikke at enkeltaktører skal ødelegge ryktet til en hel bransje. Det er rom for alle, men det er ikke rom for juks og påfølgende avsløringer. Sammenlign det gjerne med dopingavsløringene i Tour de France, hvor avsløringer av enkeltryttere ikke bare ødelegger for hele laget, men også for hele sykkelsporten.

Foreløpig er lite klart, men det ble nedsatt en del punkter for hva vi ønsker å ha fokus på i videre møter, samt hva vi ønsker at dette skal resultere i. Hensikten er å presentere initiativet på Webdagene 2007.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler