Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Storinnkjøp på fotofronten

07.09.07

Nye objektiver: 100 mm, 50 mm og 70-200 mm

Denne fotobasillen har egentlig bitt meg mer enn hva lommeboka strengt tatt har godt av. Jeg har tenkt meg på jakt i høst, men kun for å skyte med kamera. I denne anledning har jeg spandert på meg litt nytt utstyr.

Et av målene for høsten er å få skutt noen gode bilder av elg, hjort eller rådyr. I tillegg planlegger jeg tiurleik på vårparten. En ting er sikkert: det står i hvert fall ikke på utstyret. I hvert fall ikke hvis jeg i tillegg får tak i et kamuflasjenett fra Forsvaret.

Duppeditter Foto

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler