Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kraftwerk: Tour de France Soundtracks

13.09.07

Kraftwerk — Tour de France Soundtracks

Jeg har akkurat handlet albumet Tour de France Soundtracks av Kraftwerk, en hyllest til dette sykkelrittet vi alle er så glade i. Hvis du har fetisj for elektronisk musikk er dette et absolutt må-ha-album i samlingen din! Tour de France Soundtracks er elektronisk perfeksjonisme på svært høyt nivå. Gutta som oppfant elektronisk musikk leverer med Tour de France Soundtracks en dyp, fyldig bass kombinert med Kraftwerks særegne diskant og vokal, og jeg kan garantere timesvis med gåsehud med sanger som «Vitamin», «Aéro Dynamik» og «Elektro Kardiogram». Nesten 40 (!) år etter at Kraftwerk slapp sine første lyder fra deres legendariske studio Kling Klang, beviser de fortsatt at de gamle er eldst og viser verden hvordan perfekt elektronisk musikk skal lages. Pass forresten godt på lommeboka når du besøker Kling Klang. Selv la jeg igjen 820,- kroner i nettbutikken deres.

Martin anbefaler Tour de France Soundtracks av Kraftwerk

Er du sugen på å lese mer om Kraftwerk, er Wikipedia et godt utgangspunkt.

Film • Musikk • Bok Tester

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler