Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Katalogoppføringer gir ingen gevinst

24.09.07

Under Webdagene i forrige uke holdt Karl Philip Lund fra .IXD og Hans Martin Sveindal fra Dyreparken i Kristiansand et innlegg om konverteringsrate. Sveindal innledet med å fortelle om hvilke alternative markedsføringskanaler Dyreparken har benyttet, og listet blant annet opp en del katalogtjenester. Jeg benyttet anledningen til å spørre om han mener Dyreparken har fått noen gevinst ved å være oppført i katalogene.

Det ikke overraskende svaret var «nei, katalogtjenester gir oss ingen gevinst», muligens med unntak av Kvasir og Gule Sider.

Dette er med på å underbygge mine tidligere påstander om at oppføringer i katalogtjenester jevnt over er pengene ut vinduet. Ikke bare må man følge nøye med på at informasjonen i oppføringene man kjøper er korrekt, man må også måle verdien av dem. Dette i seg selv er et omfattende arbeid, i tillegg til at oppføringen i seg selv ikke er lønnsom.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler