Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sammendrag av Webdagene 2007

25.09.07

Webdagene 2007

Webdagene 2007 er over og jeg vil kalle arrangementet en suksess. Aller først vil jeg rose menneskene i NetLife Research og .IXD for et svært vellykket arrangement. Ikke bare finner de foredrag som treffer mine interesser og behov, men arrangementet gjennomføres også på en svært profesjonell og smertefri måte. Den eneste kritikken jeg kan finne er at det blir i overkant mye kundespesifikke eksempler knyttet til én kunde som her skal forbli anonym.

Å legge Webdagene til Soria Moria tror jeg er smart. Det er et pent og representativt sted, det har fin utsikt, det er nær Oslo, men samtidig ikke så nær at folk finner på å dra på byen for å ta seg en øl eller ti. Allikevel var det enkelte som var noe reduserte fredag morgen. Jeg trenger vel ikke nevne navn, Roar?

Ellers var det svært hyggelig å treffe mennesker jeg kun kjenner navnene på, men aldri har møtt. Jeg nevner blant annet Martin Gjesdal, Lasse Marøen, Jan Tore Ynnesdal og Hans Petter Fosseng. Hei til dere og takk for hyggelig samvær.

En ting jeg fant noe spesielt, men svært hyggelig, var at mange mennesker kom bort til meg og fortalte meg at de leser det jeg skriver her på bekkelund.net. Spesielt overrasket og noe satt ut ble jeg da Roar Eriksen under sitt foredrag pekte på meg og fremholdt meg som en av de beste webloggene han leser. Jeg er ikke spesielt god til å ta i mot ros, men tusen takk, Roar!

Det har for meg vært to dager med stort faglig utbytte. Jeg har ingen planer om å gi en detaljert gjennomgang av alle foredragene, men det er mulig jeg synser litt rundt noen av emnene. Eksempelvis grubler jeg på min egen modell som binder alle metodene, teknikkene og prosessene sammen til en helhetlig metodikk som kan benyttes i alle webprosjekter. Jeg har for så vidt grublet på dette lenge med modellen jeg kaller «Stratify». Det er altså ikke snakk om enda noe nytt, kun en måte å bringe alle elementene inn i et prosjekt på.

Jeg tok også noen bilder som jeg skal få publisert i nær fremtid.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler