Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Synsing om bransjekollegers arbeid

25.09.07

I løpet av de siste månedene har jeg i privat anledning besøkt flere nyoppussede nettsteder. Et gjennomgående fellestrekk for flere av disse nettstedene er at de helt eller delvis ikke fungerer for meg, hvorpå min frustrasjon til tider er stor og skjellsordene mange. I denne anledning har jeg flere ganger lurt på å starte en serie hvor jeg synser om spesifikke nettsteder jeg besøker.

Det er imidlertid et par utfordringer med slik synsing. Ettersom jeg selv er i bransjen er det en del av meg som synes det er feil å uttale meg om bransjekollegers arbeid. Hensikten er imidlertid ikke å rakke ned på arbeidet som er utført, men å kunne komme med tilbakemeldinger i plenum, hvor flere enn meg får anledning til å uttale meg om arbeidet.

Synes du det vil være uriktig av meg å uttale meg om mine bransjekollegers arbeid? Hva er i så fall dine argumenter? Hvorfor bør jeg gjøre det? Hvorfor bør jeg ikke gjøre det? Hvis jeg skal gjøre det, hvordan bør det gjøres? Legg igjen en kommentar!

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler