Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Synsing om bransjekollegers arbeid

25.09.07

I løpet av de siste månedene har jeg i privat anledning besøkt flere nyoppussede nettsteder. Et gjennomgående fellestrekk for flere av disse nettstedene er at de helt eller delvis ikke fungerer for meg, hvorpå min frustrasjon til tider er stor og skjellsordene mange. I denne anledning har jeg flere ganger lurt på å starte en serie hvor jeg synser om spesifikke nettsteder jeg besøker.

Det er imidlertid et par utfordringer med slik synsing. Ettersom jeg selv er i bransjen er det en del av meg som synes det er feil å uttale meg om bransjekollegers arbeid. Hensikten er imidlertid ikke å rakke ned på arbeidet som er utført, men å kunne komme med tilbakemeldinger i plenum, hvor flere enn meg får anledning til å uttale meg om arbeidet.

Synes du det vil være uriktig av meg å uttale meg om mine bransjekollegers arbeid? Hva er i så fall dine argumenter? Hvorfor bør jeg gjøre det? Hvorfor bør jeg ikke gjøre det? Hvis jeg skal gjøre det, hvordan bør det gjøres? Legg igjen en kommentar!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler