Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sosiale bokmerketjenester

27.09.07

Som observant leser har du kanskje lagt merke til en liten rad med ikoner nederst i hver artikkel. Ikonene representerer forskjellige sosiale bokmerketjenester eller kommentarsniffere hvor du kan dele innhold du finner interessant med andre. Årsaken til at jeg har innført disse ikonene er utelukkende fordi du som leser har bedt om det, og siden jeg setter så stor pris på at du leser det jeg skriver, er det en selvfølge at jeg også lytter til de tilbakemeldingene du kommer med.

Jeg har foreløpig kun lagt til ikoner for de tjenestene du som leser har bedt om, det vil si Digg, del.icio.us, co.mments, NewsVine, Slashdot og Technorati. Hvorvidt dette treffer hele min lesermasse er uvisst, så jeg setter derfor stor pris på om du legger igjen en kommentar og forteller meg hvilke av disse du kommer til å benytte deg av, samt hvilke du eventuelt savner.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt