Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sosiale bokmerketjenester

27.09.07

Som observant leser har du kanskje lagt merke til en liten rad med ikoner nederst i hver artikkel. Ikonene representerer forskjellige sosiale bokmerketjenester eller kommentarsniffere hvor du kan dele innhold du finner interessant med andre. Årsaken til at jeg har innført disse ikonene er utelukkende fordi du som leser har bedt om det, og siden jeg setter så stor pris på at du leser det jeg skriver, er det en selvfølge at jeg også lytter til de tilbakemeldingene du kommer med.

Jeg har foreløpig kun lagt til ikoner for de tjenestene du som leser har bedt om, det vil si Digg, del.icio.us, co.mments, NewsVine, Slashdot og Technorati. Hvorvidt dette treffer hele min lesermasse er uvisst, så jeg setter derfor stor pris på om du legger igjen en kommentar og forteller meg hvilke av disse du kommer til å benytte deg av, samt hvilke du eventuelt savner.

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler