Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Si nei til reklame

10.10.07

Fra nettstedet Neitakk.no:

Er du lei av reklame i postkassa? Da bør du lese videre.

Forslag til ny markedsføringslov skal vedtas i Stortinget våren 2008. I forslaget er dagens ordning med reservasjon opprettholdt, slik at de som ikke ønsker å motta reklame selv må sørge for å si fra om dette ved å sette en «nei takk»-lapp på postkassa. Kampanjen Neitakk.no krever at dette prinsippet snus, slik at de som ønsker reklame heller markerer dette med å si ja takk.

Syns du det er en god idé? I så fall signerer du på Neitakk.no.

Underskriftene vil bli overlevert til barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem, sammen med et krav om at de som ønsker reklame i postkassa må si «ja takk», mens alle andre slipper å få.

Får man gjennomført denne endringen vil man kunne redusere avfallsmengdene med 45 000 tonn per år, og klimagassutslippene med omtrent like mye. Kampanjen startet tirsdag og har allerede over 4500 underskrifter.

Jeg har signert. Har du?

Frustrasjoner Politikk

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler