Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

SEO Spam Cops

17.10.07

SEO Spam Cops

Jeg driver ikke med søkemotoroptimalisering. Derfor er det greit å involvere meg i arbeidet med å jakte på søkemotorspammere, slik at jeg ikke mistenkes for å forsøke å ta kunder fra bedrifter som bedriver søkemotoroptimalisering. SEO Spam Cops er en gruppe svært kompetente mennesker kjent fra webmiljøet i Norge, og det er et stort kompliment å få være med på laget. Navnet SEO Spam Cops er et uhøytidelig og småhumoristisk navnevalg, og må man må ikke fristes til å tro at vi ser på oss selv som selvoppnevnt internettpoliti.

Informasjon om SEO Spam Cops aktiviteter finner du på siden om SEO Spam Cops, men i all hovedsak vil vi:

  • Dra søkemotorspammere ut i lyset og gjøre deres aktiviteter kjent for verden
  • Analysere søkemotorspammeres arbeid og rapportere det til søkemotorene
  • Arbeide for at søkemotorspammere gis strenge straffer
  • Gjøre «black hat» søkemotorspammere arbeidsledige

Jeg gjør dette fordi jeg er overbevist om at det er det riktige. Et firma som spammer søkemotorene skal ikke mislede kunder til å tro at løsningene spammerne leverer er gode løsninger, hvis konsekvensen i stedet er at man får dem kastet ut av søkemotorene. Jeg vil igjen understreke at jeg ikke arbeider for et firma som bedriver søkemotoroptimalisering. Jeg har ingen økonomiske, politiske eller personlige hensikter med dette arbeidet, utover mitt ønske om et internett med like premisser for alle. Du kan sammenligne det med et ønske om et dop-fritt Tour de France.

Nå er det ikke slik at vi løper rundt som løse kanoner som hanker inn søkemotorspammere etter cowboy-med-lasso-metoden. Vi ønsker å drive realt spill, selv om søkemotorspammerne ikke gjør det. Ved mistanke om søkemotorspam foretas det alltid en analyse av løsningen som er levert. Deretter henvender vi oss til den som har levert løsningen, slik at man får anledning til å utbedre den. Skulle utfallet av henvendelsen bli negativt, enten ved at vi ikke får svar eller ikke blir hørt, rapporterer vi til søkemotorene som foretar sine analyser og nødvendige tiltak.

Kommer du over søkemotorspam kan du kontakte SEO Spam Cops, så vil vi vurdere løsningen som blir innrapportert.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler