Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gi opp!

22.10.07

Kjære spammere! I skrivende stund er det to år siden spam ble feilaktig publisert her på bekkelund.net. I to år har dere også forsøkt etter beste evne å besudle mitt kjære nettsted med ufine kommentarer som tilbyr meg både medikamenter for å gjøre rare ting med visse kroppsdeler, informasjon om hvor jeg kan kjøpe tvilsomme bruktbiler eller rett og slett bare gulpe opp meningsløse kommentarer. I to år har jeg brukt tid på å slette deres uønskede kommentarer fra godkjenningskøen. I to år har jeg hatt et vanntett system som ikke slipper igjennom spam, og det kommer jeg jeg til å fortsette med, så det er bare å gi opp!

*hutte never* :-(

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler