Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Google kaster ut Prioritet-kunder

26.10.07

Google kaster nå ut Prioritet-kunder som fortsatt benytter den omstridte løsningen. Dette er selvfølgelig svært beklagelig for de kundene det gjelder, men samtidig en prinsipielt viktig hendelse. Det skal ikke være lov å benytte ulovlige teknikker.

Jeg tipper at de det angår i første omgang har fått en måneds utestengelse. De har hatt over tre måneder på seg til å rydde opp, men når ingenting har skjedd tar Google grep og kaster dem ut. Jeg antar som nevnt at det kun er snakk om en måned i første omgang, slik at de får anledning til å rydde opp og komme seg raskt tilbake. Hvis de etter denne måneden fortsatt ikke har ryddet opp, vil jeg anta at de får en lengre utestengelse på 3, 6, 9 eller i verste fall 12 måneder.

Denne informasjonen kom til meg for ti minutter siden, så jeg har ikke rukket å sjekke ut hvor mange kunder det faktisk er snakk om. Jeg har foreløpig sett to kunder ute, men følger opp med kommentarer til denne artikkelen straks jeg finner flere.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler