Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Subjektiv IQ

31.10.07

Enkelte ganger møter jeg mennesker som gir meg en enorm respekt for deres kompetanse og erfaring. Etter slike møter føler jeg gjerne at min kompetanse og kunnskap er svært begrenset, og at jeg sliter med å se hele bildet. Slike møter gir meg heldigvis inspirasjon.

Andre ganger krysser jeg veier med helt andre typer mennesker. På toget hjem i dag satt jeg ved siden av en gutt og ei jente i begynnelsen av tyveårene. De hadde en lang samtale om hvorvidt tog kan kjøre i opp- og nedoverbakker. Siden ingen av dem hadde kjørt tog i verken opp- eller nedoverbakker konkluderte de med at toget ikke kan kjøre i opp- eller nedoverbakker. Videre ble de enige om at det derfor måtte være en kjempelang tunnel fra Oslo til Bergen, ettersom det ikke kunne kjøre over fjellet.

Jeg har ikke noe poeng, moral eller harselas i denne historien. Den setter bare ting i perspektiv.

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler