Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Subjektiv IQ

31.10.07

Enkelte ganger møter jeg mennesker som gir meg en enorm respekt for deres kompetanse og erfaring. Etter slike møter føler jeg gjerne at min kompetanse og kunnskap er svært begrenset, og at jeg sliter med å se hele bildet. Slike møter gir meg heldigvis inspirasjon.

Andre ganger krysser jeg veier med helt andre typer mennesker. På toget hjem i dag satt jeg ved siden av en gutt og ei jente i begynnelsen av tyveårene. De hadde en lang samtale om hvorvidt tog kan kjøre i opp- og nedoverbakker. Siden ingen av dem hadde kjørt tog i verken opp- eller nedoverbakker konkluderte de med at toget ikke kan kjøre i opp- eller nedoverbakker. Videre ble de enige om at det derfor måtte være en kjempelang tunnel fra Oslo til Bergen, ettersom det ikke kunne kjøre over fjellet.

Jeg har ikke noe poeng, moral eller harselas i denne historien. Den setter bare ting i perspektiv.

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler