Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Best og verst i miljøklassen

12.12.07

Greenpeace-undersøkelse

Greenpeace har nylig utgitt en rapport som viser hvilke elektronikkprodusenter som er best og verst i miljøklassen. Eller skal jeg si verst og mindre verst, ettersom ingen befinner seg høyere enn 7,7 på en skala fra 1 til 10.

På den absoultte bunnen finner vi Nintendo, Microsoft og Philips, mens man i den bedre delen av skalaen finner Sony Ericsson, Samsung og Sony. Er du interessert i å se utviklingen for de forskjellige selskapene, klikker du på de forskjellige versjonstallene nederst i grafen på Greenpeaces sider.

I denne anledning finner jeg det litt ironisk at Lasse går ut og kritiserer Apple for å være en teknologisk sinke, når man finner både Acer og Philips under Apple på listen — to produsenter Lasse har valgt til PC og hjemmeunderholdning.

Noe å tenke på neste gang du skal handle elektronikkutstyr?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Miljø

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler