Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Haugen Bok

12.12.07

Haugen Bok

Av alle nettbutikker er norske Haugen Bok blant mine favoritter. Ikke på grunn av utvalget. Ikke på grunn av prisene. Ikke på grunn av brukervennligheten.

Haugen Bok min foretrukne nettbutikk for norske bøker fordi bestillingsprosessen er svært enkel og fordi jeg slipper å trekke frem Visakortet for hver handel. Jeg taster inn min adresse og ber om å få faktura sendt med bestillingen. Jeg trenger ikke en gang å registrere meg som kunde.

Ofte opplever jeg det som litt en litt masete og formell prosess å trekke frem Visakortet og å registrere meg som kunde hver gang jeg kjøper varer, men denne alternative handleprosessen er så smidig at jeg den siste tiden har bestilt bøker for flere tusen kroner fra Haugen Bok.

Å sende en faktura med bestillingen er selvfølgelig en risiko Haugen Bok tar, men for mindre utsendelser er ikke risikoen like stor som for eksempelvis elektronikkvarer.

Apple iPhone anbefales av Martin

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler