Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

En bloggers troverdighet

18.12.07

Denne høsten har jeg fått tilbud om å skrive to artikler på bekkelund.net om produkter eller tjenester mot betaling. Selv om ikke summene var astronomiske, var de allikevel attraktive. Jeg takket nei til begge tilbudene.

Bekkelund.net har alltid vært mitt private pustehull, hvor jeg skriver om det som engasjerer meg. Bare tanken om å skrive mot betaling var veldig feil. Har du en weblogg selv kan du jo smake på tanken om få betalt for å skrive positivt om noe du ikke har forutsetninger om å skrive noe om. Jeg tror få kan være uenige med meg i at meninger er best og mest riktige når de er ærlige og fri for forpliktelser. Det er også hovedårsaken til at vi hos min arbeidsgiver ikke har en weblogg for firmaet.

Jeg kan med hånden på hjertet si at ingen av mine nesten 700 artikler er publisert i en annen hensikt enn å dele mine tanker med verden. Jeg har aldri skrevet en artikkel i den hensikt å tjene penger eller på annen måte oppnå fordeler.

Tusen takk, [ditt navn her]!

En personlig weblogg skal være akkurat det. Personlig. Hver dag takker jeg akkurat deg for at du gidder å lese tankene jeg deler med deg. Hver dag takker jeg akkurat deg for at du til og med gidder å bruke tid på å legge igjen kommentarer til tankene mine. Som takk lover jeg deg at bekkelund.net vil være fritt for betalte tanker og reklame, men være et sted hvor du finner uavhengige, ærlige og direkte meninger om det som skrives.

Tillit og troverdighet kan ikke kjøpes. Det eneste jeg har er min troverdighet, og mister jeg den, mister jeg deg som leser.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt