Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

En bloggers troverdighet

18.12.07

Denne høsten har jeg fått tilbud om å skrive to artikler på bekkelund.net om produkter eller tjenester mot betaling. Selv om ikke summene var astronomiske, var de allikevel attraktive. Jeg takket nei til begge tilbudene.

Bekkelund.net har alltid vært mitt private pustehull, hvor jeg skriver om det som engasjerer meg. Bare tanken om å skrive mot betaling var veldig feil. Har du en weblogg selv kan du jo smake på tanken om få betalt for å skrive positivt om noe du ikke har forutsetninger om å skrive noe om. Jeg tror få kan være uenige med meg i at meninger er best og mest riktige når de er ærlige og fri for forpliktelser. Det er også hovedårsaken til at vi hos min arbeidsgiver ikke har en weblogg for firmaet.

Jeg kan med hånden på hjertet si at ingen av mine nesten 700 artikler er publisert i en annen hensikt enn å dele mine tanker med verden. Jeg har aldri skrevet en artikkel i den hensikt å tjene penger eller på annen måte oppnå fordeler.

Tusen takk, [ditt navn her]!

En personlig weblogg skal være akkurat det. Personlig. Hver dag takker jeg akkurat deg for at du gidder å lese tankene jeg deler med deg. Hver dag takker jeg akkurat deg for at du til og med gidder å bruke tid på å legge igjen kommentarer til tankene mine. Som takk lover jeg deg at bekkelund.net vil være fritt for betalte tanker og reklame, men være et sted hvor du finner uavhengige, ærlige og direkte meninger om det som skrives.

Tillit og troverdighet kan ikke kjøpes. Det eneste jeg har er min troverdighet, og mister jeg den, mister jeg deg som leser.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler