Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Litt grønnere

19.12.07

Litt Grønnere

Grønn Hverdag har nylig gitt ut boken Litt Grønnere, som gir deg 365 tips om hva du gjøre for miljøet.

Jeg siterer fra omslaget:

De valgene du og jeg tar kan faktisk utgjøre en forskjell. Her kan du lese om hvordan du kan redusere utslippene av klimagasser, begrense avfallsmengden, slippe ut minst mulig farlige stoffer og mye mer. Enten du velger å gjøre dramatiske endringer eller bare gjøre litt, vil du finne tips som er mulige å gjennomføre i hverdagen.

Tipsene er kategorisert i avfallshåndtering, energi, reise og transport, innkjøp, barn, mat, hus og hjem, hage og natur. Ikke bare får du tips som sparer miljøet, men mange av tipsene vil også føre til besparelser for husholdningsbudsjettet. Boken er tilgjengelig i de fleste bokhandlere i landet, eller du kan bestille den på Grønn Hverdags nettsted.

Jeg har lest mine første sider. Nå gjenstår gjennomføringen. :-)

Miljø

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler