Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Min julegave til deg

19.12.07

Julekuler fra Illums Bolighus

Siden det snart er jul, har ISP-en min, NordkappNett, gitt meg en julegave som jeg gir videre til deg. I dag ble bekkelund.net flyttet fra en gammel server til en ny, noe du som fast leser garantert merker like godt som meg. Det tidligere omtalte problemet er herved løst, og jeg retter en stor takk til Kristian hos NordkappNett for glimrende utført arbeid!

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt