Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bang & Olufsen BV4

08.01.08

Bang & Olufsen BeoVision 4

For et drøyt år siden skrev jeg om Bang & Olufsens BeoVision 9, en plasma-TV som fortsatt drar skinnet av de fleste pølsene.

Nå følger Bang & Olufsen opp suksessen med oppdaterte versjoner av BeoVision 4, som har en siklefaktor like høy som prisen. Har du et lite statsbudsjett til overs, blir du lett kvitt 13 500,- amerikanske dollar ved å skaffe deg 65-tommeren eller 7500,- for 50-tommeren. Dette er veiledende priser i USA. Med tanke på at BV9 i skrivende stund koster rundt 180 000,- kroner her hjemme, blir neppe BV4 nevneverdig billigere for en gjennomsnittlig lommebok.

De som har savnet 1080p fra Bang & Olufsen får det nå med oppgraderingen av BV4.

Lansering skjer i mars.

Duppeditter

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler