Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvordan drepe en server

10.01.08

Greit, jeg er skuffet. Skuffet og rastløs. For en snau time siden, rett før Ut i vår hage 2, annonserte NRK et direktesendt TV-program som skulle vises på nett. En ufattelig god idé, synes jeg. Det er bare så synd at resten av Norge synes det samme:

Feilmelding fra NRK.no: Server is too busy

Så nå sitter jeg her, langt ut i sendingen, og venter på at sidene vil laste. Sannsynligvis er jeg ikke alene om å vente. Samtidig sender jeg en varm tanke til teknikerne hos NRK. Lite kan vel de gjøre med det faktum at halve Norge vil se Ut i vår hage 2 direktesendt på nettet, annet enn å be kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas om å bestille mer båndbredde allerede i morgen.

Frustrert, nå.

Frustrasjoner WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler