Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Shahzad Rana går for fri programvare

17.01.08

Shahzad Rana går for fri programvare

I forrige runde i striden om ISO-sertifisering fikk jeg følgende e-post fra en eks-kollega:

Veldig rar situasjon her i dag. Rana kom innom, og begynte etterhvert å syte om OOXML og hele situasjonen. Han synes tydeligvis det er for mange bloggere der ute…

Nå har også Shahzad Rana etablert sin egen weblogg. Spesielt hyggelig er det at mannen som får betalt av Microsoft for å promotere deres proprietære dokumentformat OOXML, og som leverer publiseringsløsninger basert på SharePoint, har basert sin nye weblogg på WordPress, som er fri programvare.

I den uendelig store mengden av små og store publiseringsløsninger, velger Shahzad Rana verken noe som kjører på Windows, IIS, MS SQL eller ASP.NET, men en løsning som er fullstendig basert på fri programvare gjennom Linux, Apache, MySQL og PHP.

Jeg tar av meg hatten for et svært godt valg, og ønsker Shahzad Rana velkommen til bloggosfæren! :-)

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler