Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Shahzad Rana går for fri programvare

17.01.08

Shahzad Rana går for fri programvare

I forrige runde i striden om ISO-sertifisering fikk jeg følgende e-post fra en eks-kollega:

Veldig rar situasjon her i dag. Rana kom innom, og begynte etterhvert å syte om OOXML og hele situasjonen. Han synes tydeligvis det er for mange bloggere der ute…

Nå har også Shahzad Rana etablert sin egen weblogg. Spesielt hyggelig er det at mannen som får betalt av Microsoft for å promotere deres proprietære dokumentformat OOXML, og som leverer publiseringsløsninger basert på SharePoint, har basert sin nye weblogg på WordPress, som er fri programvare.

I den uendelig store mengden av små og store publiseringsløsninger, velger Shahzad Rana verken noe som kjører på Windows, IIS, MS SQL eller ASP.NET, men en løsning som er fullstendig basert på fri programvare gjennom Linux, Apache, MySQL og PHP.

Jeg tar av meg hatten for et svært godt valg, og ønsker Shahzad Rana velkommen til bloggosfæren! :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt