Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Land Rover LRX

04.02.08

Land Rover LRX

SUV er et begrep som klinger dårlig i ørene på alle som har et snev av miljøsamvittighet. Dessverre. Begrepet står for «Sports Utility Vehicle», enkelt oversatt til flerbruksbil for en sporty sjel. Det er altså ingenting i begrepet som tilsier at SUV-er er miljøsyndere, selv om mange SUV-er dessverre ødelegger for resten.

Heldigvis kommer det fra tid til annen SUV-er som gjør skam på myten om at SUV-er er miljøsvin. Tidligere har jeg omtalt at Ford Kuga også lanseres som hybridbil. I følge Motor lanseres Land Rover LRX også lanseres i en hybridvariant med et CO2-utslipp på 120 g/km.

I tillegg er det noen små miljødetaljer som kan være verdt å notere seg. I følge DinSide Motor er dørpanelene og taktrekket laget av brukte, resirkulerte plastflasker, glass av polykarbon og planter er brukt for å farge materialer.

Duppeditter Miljø

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler