Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Når er det greit å legge på?

14.02.08

Telefonterror

Jeg har et par enkle regler for telefonsamtaler. En av dem er at jeg aldri skal legge på en uavsluttet samtale, uansett hvor freidig eller unyansert vedkommende i andre enden er. Dette dilemmaet opplever jeg heldigvis ikke veldig ofte, men i dag hadde jeg en telefonsamtale med en person som nesten fikk løftet mitt til å sprekke. Heldigvis klarte jeg meg. Det greit å være diplomatisk, og heller la folk lette på trykket. Da er det godt å la folk snakke ut og, som i dag, avdekke at problemet var skapt av brukeren selv.

Uten å gå nærmere inn på dagens samtale, hva føler du er en akseptabel terskel for å legge på en uavsluttet telefonsamtale? Er det akseptabelt i det hele tatt? Hvis det er akseptabelt, hvor går grensen, og hvorfor?

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler