Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kylling

15.02.08

Chicken Little av Disney

Grafikk: Disney

Denne uka har jeg tilbrakt i senga. Å dra på langhelg med ti kompiser tar på en aldrende sjel, og resulterte i den kraftigste influensaen jeg har hatt på mange år. Dagene har jeg som nevnt tilbrakt i senga, enten sovende, surfende eller tittende på TV. Hvis noen lurer på hva NRK Nett-TV har å by på, er det bare å spørre.

Jeg benytter samtidig anledningen til å beklage overfor alle lesere som forventer en eller annen tilbakemelding fra meg. Jeg vet det er flere som håper på en e-post eller telefon, og det kommer straks hodet er tilstedeværende nok til å utføre to sammenhengende tanker etter hverandre. :-)

Frustrasjoner

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler