Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Volvo XC60

22.02.08

Volvo XC60

Siden jeg er godt i gang med å presentere små SUV-er, kan jeg like gjerne fortsette med siste nytt fra Volvo. På onsdag presenterte Volvo XC60, lillebroren til XC90. De interessante detaljene i pressemeldingen er få, men jeg vil bli overrasket hvis vi ikke finner igjen flere av de samme motorene vi finner i Ford Kuga. Skal jeg stikke fingeren i været og tippe pris, vil jeg tro at XC60 får en startpris på drøyt 400 000,- kroner for billigste modell, mens jeg tipper Kuga vil koste snaut 300 000,- kroner. Ren gjetting.

Store bilder og fullstendig pressemelding finnes hos Autoblog.

Duppeditter

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler