Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Audi A4 Avant 2009

27.02.08

Audi A4 Avant

Audi har akkurat presentert den nye Audi A4 Avant, en bil langt mer oppnåelig enn hva jeg har drømt om den siste tiden. Nye A4 kommer i mai og tilbyr fem forskjellige motoralternativer, fra en diesel på 2 liter med 143 hester til en V6-er bensin på 3,2 liter med 265 hester. Prisene i Norge starter angivelig på 380 000,- kroner for den billigste bensinutgaven. Jeg vil imidlertid ikke la meg overraske om jeg sitter igjen med en A4 til over 600 000,- kroner, etter å ha bygd min egen Audi. Det skjedde i hvert fall sist.

Som alltid kan du ta turen bortom Autoblog for flere detaljer og høyoppløselige bilder, eller du kan fortsette siklingen med denne videoen:

Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler