Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Twitter

07.03.08

Twitter

I et svakt øyeblikk fikk Hans Petter lokket meg til å registrere meg på Twitter. Som alltid er jeg noe usikker på nytteverdien til denne tjenesten, annet enn at det kan ha en bitteliten sosial effekt, i tillegg til å stjele tid. Imidlertid er nysgjerrigheten overfor denne typen tjenester såpass stor at jeg må sjekke de ut.

Er du usikker på hva Twitter er, presenterer Hans Petter en video som forklarer Twitter på to og et halvt minutt.

Hvis du allerede er på Twitter, eller kommer til å registrere deg, finner du meg under brukernavnet «MartinBekkelund». Hvis du ikke er på Twitter, eller ikke kommer til å registrere deg, har jeg stor forståelse for det. :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt