Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Firefox 4

12.03.08

Firefox 4 Mindfield

I skrivende stund er versjon 2.0.0.12 gjeldende Firefox-versjon, mens Firefox 3 er ute i fjerde beta. Visste du derimot at Firefox 4 er ute i en pre-alpha-versjon, under kodenavnet «Mindfield»? Dette er på ingen måte en versjon jeg vil anbefale noen å installere i annet enn lukkede testmiljøer, men det er interessant å se hvordan Mozilla ser for seg veien videre.

Jeg har prøvd ut Firefox 4, men foreløpig er nyhetene få og små i forhold til versjon 3. På dette stadiet i utviklingen er dette også helt naturlig, ettersom ny funksjonalitet stadig legges til i nye alpha-versjoner, før det blir en beta. Foreløpig består heller ikke Firefox 4 Acid3, men det kommer sikkert straks Firefox 3 er ute.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Nettlesere

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler