Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Firefox 4

12.03.08

Firefox 4 Mindfield

I skrivende stund er versjon 2.0.0.12 gjeldende Firefox-versjon, mens Firefox 3 er ute i fjerde beta. Visste du derimot at Firefox 4 er ute i en pre-alpha-versjon, under kodenavnet «Mindfield»? Dette er på ingen måte en versjon jeg vil anbefale noen å installere i annet enn lukkede testmiljøer, men det er interessant å se hvordan Mozilla ser for seg veien videre.

Jeg har prøvd ut Firefox 4, men foreløpig er nyhetene få og små i forhold til versjon 3. På dette stadiet i utviklingen er dette også helt naturlig, ettersom ny funksjonalitet stadig legges til i nye alpha-versjoner, før det blir en beta. Foreløpig består heller ikke Firefox 4 Acid3, men det kommer sikkert straks Firefox 3 er ute.

Nettlesere

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler