Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ny jobb – igjen

01.04.08

Når dette skrives har jeg tatt min vanskeligste samtale i jobbsammenheng noensinne. Jeg har sagt opp jobben i Nexus Consulting AS.

Beslutningen har vært vanskelig fordi gutta i Nexus er en fantastisk gjeng. De er dyktige, de er hyggelige og de er verdens mest trivelige mennesker å arbeide med. I tillegg har Nexus et stort og svært godt kunde- og partnernettverk som vi er i daglig kontakt med, enten i faglige møter, over en lunsj eller private fester. Hvorfor i all verden går jeg fra en slik gjeng?

Årsaken er to-delt.

I mange år har jeg pendlet tur / retur Oslo hver eneste dag. Enten med bil, eller som det siste året, med tog. Den som kjenner Oslo-trafikken vet at pendling er til å få magesår av. Hver eneste dag bruker jeg 2 timer og 40 minutter på å reise.

De siste 10 årene har jeg arbeidet i en tradisjonell modell med et kunde- / leverandørforhold, hvor jeg har arbeidet som løsningsarkitekt eller prosjektleder. Dette er roller jeg har vært veldig komfortabel med, og som jeg har fått svært gode tilbakemeldinger på. Som de fleste av dere faste lesere garantert har merket, har jeg også en evne til å formulere meg skriftlig og muntlig. Jeg får svært gode tilbakemeldinger på artikler jeg skriver og foredrag jeg holder, uten at jeg egentlig har reflektert nevneverdig over dette selv.

Jeg kommer ikke til å presentere hvem som blir min nye arbeidsgiver enda, men overlater til deg som leser å spekulere i kommentarfeltet. Dersom du allerede vet svaret, kan du la være å kommentere. :-)

Ved å gå fra Nexus kan jeg altså ikke si at jeg går til noe bedre, men jeg går til noe annet som jeg tror er like godt. Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke hver og en av dere jeg har jobbet sammen med gjennom min tid i Nexus. Jeg vet mange av dere leser disse ordene, så jeg benytter anledningen igjen til å understreke at dere er en fantastisk gjeng!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler