Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Vil Microsoft egentlig samarbeide med Friprog?

02.04.08

Den tredje januar fikk jeg publisert en artikkel på Digi.no, som også er gjengitt her, hvor jeg kommenterer Microsofts ønske om å samarbeide med Nasjonalt kompetansesenter for fri programvare. Tre måneder har gått siden administrerende direktør i Microsoft Norge, Knut Morten Aasrud, sto frem i Digi.no med følgende uttalelse:

— Vi vil ha dialog med nasjonalt kompetansesenter for fri programvare, sier Aasrud.

Hvis Aasrud ønsker en dialog må Aasrud ta en telefon eller sende en e-post til Friprog-senteret. Det er slik man initierer en dialog. I løpet av de siste tre månedene har ikke noen fra Microsoft tatt kontakt med Friprog-senteret. Hvorfor ikke, tror du?

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt