Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Vil Microsoft egentlig samarbeide med Friprog?

02.04.08

Den tredje januar fikk jeg publisert en artikkel på Digi.no, som også er gjengitt her, hvor jeg kommenterer Microsofts ønske om å samarbeide med Nasjonalt kompetansesenter for fri programvare. Tre måneder har gått siden administrerende direktør i Microsoft Norge, Knut Morten Aasrud, sto frem i Digi.no med følgende uttalelse:

— Vi vil ha dialog med nasjonalt kompetansesenter for fri programvare, sier Aasrud.

Hvis Aasrud ønsker en dialog må Aasrud ta en telefon eller sende en e-post til Friprog-senteret. Det er slik man initierer en dialog. I løpet av de siste tre månedene har ikke noen fra Microsoft tatt kontakt med Friprog-senteret. Hvorfor ikke, tror du?

Frustrasjoner

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler