Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Det positive ved OOXML

03.04.08

Det eneste positive jeg har fått ut av OOXML, er at bekkelund.net har nådd nye høyder i antall besøkende. Hele fire uker på rad, også gjennom påsken, har besøkstallene bare gått én vei: oppover. Det er selvfølgelig ikke unaturlig at besøkstallene hele tiden øker, ettersom man får flere lesere med tiden, men for meg som har vært på nett med egne sider siden 1995 er dette litt spesielt. Særlig når antall besøkende plutselig øker med 30 % i uka.

I denne anledning vil jeg rette en stor takk til deg som leser og bidrar i debatten. Uten deg hadde ikke dette vært halvparten så moro. :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt