Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Flickr

03.04.08

Flickr

Lenge har jeg vegret meg mot det omfattende registreringsskjemaet til Flickr og Yahoo!, selv om jeg lenge har hatt lyst på en Flickr-konto. Inspirert av webloggen til André falt jeg for fristelsen og registrerte meg.

Jeg har allerede et billedgalleri på greatest-bits.com, så skikkelige bilder vil aldri finne veien til Flickr. Imidlertid tenkte jeg å benytte Flickr til å publisere bilder direkte fra mobiltelefonen, ettersom iPhone har mulighet for enkelt å laste opp bilder til Flickr med ett tastetrykk. Flickr vil derfor fungere som en slags billedweblogg, hvor bildene jeg tar blir vist i sidemenyen. I sidekolonnen, under «Med Martins øyne», finner du bilder jeg tar når jeg er på farta.

Adressen er http://www.flickr.com/photos/martinbekkelund/.

Hva tror du om tiltaket? :-)

Apple & Mac Foto På farten Programvare WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler