Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvordan liveblogge?

06.04.08

For et par dager siden tok jeg munnen full og lovet liveblogging fra GoOpen 2008. Jeg har på ingen måte fått kalde føtter, men jeg har tenkt litt på den praktiske gjennomføringen av et slikt stunt. Etter å ha lest NRK-gutta sine erfaringer rundt liveblogging tenkte jeg derfor å invitere deg med på høyttenking rundt gjennomføring av liveblogging.

Selv har jeg noen tanker, men ønsker ikke å presentere dem enda, slik at du uhildet kan presentere dine erfaringer eller forslag.

Her er utstyret jeg har til rådighet:

 • En bærbar Mac med trådløs nettilgang
 • Et digitalt speilreflekskamera
 • Minnekortleser for å overføre bilder fra kameraet til Mac-en
 • Photoshop

I tillegg har jeg konto hos en lang rekke tjenester, eksempelvis:

 • Twitter
 • Facebook
 • YouTube
 • Flickr
 • Slideshare

Med ovennevnte utstyrliste og tilgjengelige tjenester innbiller jeg meg at jeg bør kunne klare å liveblogge fra GoOpen på en god måte. Spørsmålet er hvordan? Har du et forslag, legg igjen en kommentar! :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • How To Beat Decision Fatigue With Better Brain Habits

  Coined by Roy F. Baumeister, social psychologist and author of Willpower: Rediscovering the Greatest Human Strength, decision fatigue occurs after a long session of decision-making which results in low self-control and willpower.

 • Seth's Blog: Quick or smart?

  Every time you pick up your quickphone, you stop inventing and begin transacting instead.

 • Hvorfor er utenlandskabler så viktig?

  I forbindelse med at Stortinget skal stemme over tilknytning til EUs energibyrå har det oppstått flere kampanjer mot dette. Jeg mener at utenlandskablene er meget viktig for å gjennomføre et grønt skifte i Europa, og selv om jeg ikke har noen mening om tilknytningen til EUs energibyrå, så vil jeg imøtegå kritikken av utenlandskablene.

 • The big secret of small improvements – Hacker Noon

  We have a backlog full of ideas, stories and tasks to last a life time. Every day we see opportunities for small improvements that can be done, but aren’t significant enough to rise above the main feature roadmap and get prioritized. What can we do?

 • Do You Really Know Who’s Tracking Your Every Move? – Hacker Noon

  With GPS data increasingly falling into the wrong hands, cyber-criminals can easily use GPS to build a larger picture of their victims and prepare phishing attacks.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt