Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvordan liveblogge?

06.04.08

For et par dager siden tok jeg munnen full og lovet liveblogging fra GoOpen 2008. Jeg har på ingen måte fått kalde føtter, men jeg har tenkt litt på den praktiske gjennomføringen av et slikt stunt. Etter å ha lest NRK-gutta sine erfaringer rundt liveblogging tenkte jeg derfor å invitere deg med på høyttenking rundt gjennomføring av liveblogging.

Selv har jeg noen tanker, men ønsker ikke å presentere dem enda, slik at du uhildet kan presentere dine erfaringer eller forslag.

Her er utstyret jeg har til rådighet:

  • En bærbar Mac med trådløs nettilgang
  • Et digitalt speilreflekskamera
  • Minnekortleser for å overføre bilder fra kameraet til Mac-en
  • Photoshop

I tillegg har jeg konto hos en lang rekke tjenester, eksempelvis:

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube
  • Flickr
  • Slideshare

Med ovennevnte utstyrliste og tilgjengelige tjenester innbiller jeg meg at jeg bør kunne klare å liveblogge fra GoOpen på en god måte. Spørsmålet er hvordan? Har du et forslag, legg igjen en kommentar! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler