Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Twitgit

06.04.08

Twitgit for Mac OS X

Audun skrev nylig en artikkel om gTwitter, etter å ha bli inspirert av min Twitter-artikkel. Dette fant jeg såpass smart at jeg kunne tenke meg noe tilsvarende selv, for eksempel en Dashboard Widget.

Via Twitters API-side kom jeg over Widget-en Twitgit, en Widget som gjør akkurat det jeg ønsker. Med Twitgit kan jeg både få statusoppdateringer i tillegg til å kunne sende mine egne. På den måten slipper jeg å logge inn i Twitter til enhver tid.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt