Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 08: Geir Isene, Freecode

08.04.08

Min gode venn Geir er CEO i Freecode, et selskap som gjør gode penger på fri programvare, både ved å levere og ved å produsere kode selv. Freecode har kontorer i flere land, blant annet Russland og Tanzania. Geir hadde et foredrag om hvordan man tjener penger på fri programvare.

Geir Isene fra Freecode

Geir hadde en uttalelse jeg bet meg spesielt merke i: «Fri programvare er en utviklingsmodell som er vanskelig å slå, men har en forretningsmodell det er vanskelig å forstå». Utrolig bra uttalelse, spesielt i dagens marked.

Geirs presentasjon vil bli frigitt under en fri lisens, så jeg kommer tilbake med en kommentar med URL til hvor argumentene kan leses.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler