Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 08: Geir Isene, Freecode

08.04.08

Min gode venn Geir er CEO i Freecode, et selskap som gjør gode penger på fri programvare, både ved å levere og ved å produsere kode selv. Freecode har kontorer i flere land, blant annet Russland og Tanzania. Geir hadde et foredrag om hvordan man tjener penger på fri programvare.

Geir Isene fra Freecode

Geir hadde en uttalelse jeg bet meg spesielt merke i: «Fri programvare er en utviklingsmodell som er vanskelig å slå, men har en forretningsmodell det er vanskelig å forstå». Utrolig bra uttalelse, spesielt i dagens marked.

Geirs presentasjon vil bli frigitt under en fri lisens, så jeg kommer tilbake med en kommentar med URL til hvor argumentene kan leses.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Legg igjen din e-postadresse og få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

© 1995-2017 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt