Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 08: Håkon Wium Lie, Opera

08.04.08

Håkon Wium Lie presenterte One Laptop per Child (OLPC), en fantastisk liten PC som trakk masse oppmerksomhet i lunsjen. OLPC benytter kun 2 watt, i motsetning til en vanlig maskin som fort benytter 60. Jeg fikk en kjapp demo av Håkon, hvor han utfordret meg til å finne ut hvordan den skulle åpnes…

Håkon Wium Lie fra Opera

I tillegg snakket Håkon om åpne standarder for video. Håkon mener OGG Theora er et bedre alternativ enn H.264, ettersom H.264 inneholder patenter, i tillegg til at OGG krever mindre prosessorkraft enn H.264.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt