Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 08: Oppsummering

09.04.08

GoOpen 2008 er over, og jeg må gratulere arrangørene med glimrende gjennomføring. Det kom én foredragsholder med Windows Vista som ikke ville vise presentasjonen skikkelig, så vi måtte kjøre den på en Mac, utover det gikk arrangementet fullstendig smertefritt, slik jeg opplevde det.

Nå som GoOpen er over har jeg her samlet en bunke lenker som omtaler både GoOpen og demonstrasjonen mot OOXML. Innimellom ligger det også noen billedserier og videoklipp. Hvem vet, kanskje du ser kjentfolk?

Har du kommet over artikler, weblogger eller andre sider som ikke står på denne listen er det selvfølgelig bare å legge igjen en kommentar.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler