Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fem år

14.04.08

Champagne av Moët & Chandon

I dag fyller webloggen fem år! :-)

Det er i dag fem år siden jeg tok i bruk en publiseringsløsning her på bekkelund.net. Ved å innføre en publiseringsløsning gikk jeg vekk fra å håndkode hver enkelt artikkel. I tillegg fikk jeg muligheten til å automatisk lagre informasjon om når hver artikkel ble skrevet, noe jeg idiotisk nok ikke noterte meg da jeg skrev artiklene for hånd. Derfor fyller nettstedet egentlig mer enn fem år, men det får vi feire ved en annen anledning. Bunnteksten sier litt om min tilstedeværelse på nettet.

Fra CuteNews til WordPress

Den første publiseringsløsningen jeg tok i bruk var det filbaserte CuteNews, en løsning som fungerte greit nok og var svært enkel å tilpasse. Dessverre så jeg at utviklingen gikk sakte fremover og siden jeg opplevde å bli hacket, forlot jeg CuteNews til fordel for WordPress den 31. januar 2005.

Takk!

Gjennom disse fem årene har jeg også hatt trofaste lesere. Enkelte har kommet til, andre har forlatt underveis, mens noen trofaste har fulgt meg hele veien. Jeg benytter anledningen spesielt til å takke deg som leser og spesielt deg som kommenterer det jeg skriver. Du er med på å gi det jeg skriver en ekstra dimensjon.

Hva nå?

Så lenge jeg har tanker i toppen og tilstrekkelig med tid, vil det alltid være nok å fylle webloggen med. På den ene siden skal dette være et nettsted hvor jeg presenterer det jeg selv føler for. På den andre siden er jeg også opptatt av å dele mine tanker med leserne. Å dele informasjon, kunnskap og kompetanse har alltid vært viktig for meg, og jeg ønsker at du som leser skal få noe igjen for å lese det jeg skriver.

I ly av de to punktene i forrige avsnitt lar jeg spørsmålet stå åpent. Hva ønsker du som leser å lese mer om på bekkelund.net i fremtiden? Jeg gir selvfølgelig ingen garantier for at ønskene blir oppfylt, men jeg garanterer at de blir lest og vurdert nøye.

I tillegg har jeg en gave til deg som leser. Gaven er dessverre ikke riktig klar enda, så den deler jeg ut i etterkant.

Champagne er sponset av Moët & Chandon.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler