Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Litt om fremtiden

17.04.08

Etter noen dager i tenkeboksen, har jeg gjort meg opp noen tanker om hvordan fremtiden må være for bekkelund.net. I alle år har bekkelund.net vært mitt private nettsted hvor jeg har luftet personlige meninger, tanker og ideer. Slik skal det også være i fremtiden.

Etter at jeg publiserte informasjon om mitt nye arbeidsforhold, har jeg fått mange positive tilbakemeldinger med ønske om å høre mer om både jobben jeg gjør, hva som skjer i bedriften og hvilke tanker vi har for fremtiden. Dette skal dere selvfølgelig få mye mer av — faktisk så mye dere bare ønsker — men ikke her.

Det vil både være uriktig og uklokt å blande kortene. Det som skjer på jobb, skjer på jobb. Det som skjer i hodet mitt, skjer i hodet mitt. Det siste har det med å lekke ut her, og må ikke blandes med jobben jeg gjør til daglig. Bekkelund.net skal altså ikke bli et talerør for alt som rører seg i Friprog.

Jeg lager selvfølgelig ikke et fullstendig vanntett skille mellom webloggene, men blander kortene der det føles riktig. Eirik Solheim får til en glimrende balansegang mellom eget nettsted og arbeidsgivers weblogg. Jeg skal prøve det samme, så setter jeg stor pris på tilbakemeldinger på hvordan jeg klarer dette underveis.

Vi i Friprog har bestemt oss for å opprette en egen weblogg for Friprog. Dette er ingen ny idé, og den vil fungere som et bindeledd mellom dere og oss som jobber i Friprog. Vi kommer til å bruke denne webloggen til det meste av aktiviteter, alt fra publisering av presentasjoner og informasjonsmateriell, demovideoer, innspill til aktiviteter, utforming av nettsteder, sosiale treff, og mye, mye mer.

Før Friprog lanserer sin egen weblogg, skal selvfølgelig du få være med også på denne prosessen. Gjør deg gjerne noen tanker om følgende, og legg igjen en kommentar:

  • Bør webloggen ligge som en underside på Friprog.no, et eget subdomene på Friprog.no eller som et helt eget domene?
  • Hvis vi velger et subdomene eller eget domene, hva bør domenenavnet være?
  • Hva forventer du av Friprogs weblogg, både innholdsmessig og funksjonalitetsmessig?
  • Friprog har allerede opprettet profil på en lang rekke sosiale nettverkstjenester, eller liknende. Mer om disse kommer senere. Hvilke tjenester forventer du at Friprog er representert på?

Har du andre innspill, ønsker, tanker, meninger og ideer, er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar, da også. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler