Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Forventninger

22.04.08

Den siste tiden har jeg fått noen tilbakemeldinger som indikerer at jeg formulerer meg feil eller ikke underbygger tankerekkene mine med nok argumenter til at du som leser forstår budskapet jeg forsøker å formidle. Dette irriterer meg. Jeg er altså ikke irritert på den eller de som har gitt tilbakemeldingene, tvert i mot, men på meg selv fordi jeg ikke skriver tilstrekkelig for å gi det fulle, hele og korrekte bildet av tankene jeg formidler.

I denne anledning trenger jeg din hjelp! Jeg ønsker at det jeg skriver skal bli forstått av alle. Jeg innser at dette er et nærmest uoppnåelig mål, men som Petter Stordalen sier: «Mål skal være som fjell; store og tydelige»! For å nå dette målet må du fortelle hva som skal til for at det skal bli enklere å lese det jeg skriver og forstå budskapet jeg formidler.

Jeg har allerede en rekke bøker om retorikk, språk og formidling av budskap, og om nødvendig øker jeg gjerne biblioteket mitt med flere bøker. I tillegg har jeg en dialog med flere personer som skal hjelpe meg videre, det være seg en pressetalsmann og et byrå for kommunikasjonsrådgivning.

Alle tilbakemeldinger mottas med stor takk! Kommentarfeltet er åpent for alle, og jeg oppfordrer alle og enhver til å komme med konstruktive tilbakemeldinger! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler