Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Eksport av bilder fra iPhoto til Flickr

06.05.08

Eksport av bilder fra iPhoto til Flickr

iPhoto er et program som følger med maskinen hvis du kjøper en Mac. Med iPhoto kan du importere bilder fra et digitalkamera, kategorisere, merke og organisere dem omtrent slik du selv ønsker. Med iPhoto er det også mulig å publisere bilder på nettet via en .Mac-konto, dersom du har en slik.

Personlig har jeg ikke funnet stor glede i verken iPhoto eller .Mac, men bruker i stedet Adobe Photoshop Lightroom og Flickr. Samboeren min bruker imidlertid kombinasjonen iPhoto og Flickr, derfor tenkte jeg å dele et lite tips med deg som benytter denne kombinasjonen.

iPhoto har ikke mulighet til å publisere bilder direkte til Flickr, derfor søkte jeg opp et lite kjekt tilleggsprogram som gir deg denne muligheten. Programmet Free Flickr eXporter er et tilleggsprogram som er gratis, latterlig enkelt å installere, og like enkelt i bruk.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Foto Programvare WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler